50% rabatt och 30 GB extra på barnabonnemang

Just nu erbjuder vi halva priset på vårt barnabonnemang i fyra lååånga månader. Dessutom 30 GB surf extra i surfpotten.

  • Fria samtal & mess
  • Noll bindningstid
  • Osurfad surf sparas
  • Årets operatör, igen!

 

Gäller för dig som är förälder eller vårdnadshavare till ett barn som är under 18 år vid beställning innan 31 oktober 2022.

Du sparar din oanvända surf hur länge du vill på alla våra abonnemang. Läs mer på vimla.se/sparadata.

Dina 30 GB är giltiga i 4 månader.

 

 Nej, men du behöver ange ditt barns personnummer för att verifiera att barnet är under 18. Du som målsman behöver också ange ditt personnummer då det är du som ansvarar för abonnemanget. Kom även ihåg att ange en mail som du kommer åt för att kunna göra ändringar i abonnemanget. 

Det är inte möjligt att flytta ett familjeabonnemang till Vimla som en helhet, men det går självklart bra att istället flytta över alla nummer till oss separat. Alla abonnemang som beställs måste ha en egen unik mailadress registrerad för inloggning till Mitt Vimla, men självklart går det bra att även lägga till en separat faktureringsmail på varje abonnemang så att betalningarna kan skötas från ett och samma ställe. 

Tänk även på att alla nummer på ett familjeabonnamang är registrerade på samma personnummer hos den nuvarande operatören. Om något nummer ska flyttas till ett annat personnummer hos oss behöver ni göra beställningen i den nya ägarens uppgifter, och därefter signera den digitala fullmakten som vi skickar till er.

Kom ihåg att även tipsa varandra inom familjen, så får ni 10kr rabatt vardera för varje nytt abonnemang ni beställer!

Självklart kan du välja att flytta med ditt nuvarande nummer till oss! För att din nummerflytt ska kunna godkännas så finns det några saker du behöver kontrollera innan du gör din beställning hos oss. Läs allt om hur du går tillväga både innan, under och efter beställningen för att få till en lyckad nummerflytt, i vår nummerflyttsguide.

Nej, vi lämnar aldrig ut någon information till nummerupplysningstjänster som hitta.se, Eniro med flera. Om du vill lägga till dina uppgifter där kan du självklart gå in och registrera dem själv eller kontakta oss.  

Det beror på hur mycket du vill surfa, men här är några tumregler:

1 GB – Perfekt som första abonnemang, där samtalen och sms:en är det viktigaste så du kan hålla kontakten på väg hem eller hos kompisarna.

8 GB –  Passar när surfen och olika sociala medier har fått ta lite plats i ditt barns vardag.  

12 GB – Perfekt när TikTok och Youtube är viktigt men inte räcker i oändligheten.

18 GB – Tonåringen som behöver surf men inte ska kunna göra de hela tiden. En bra ram för vardagssurf för tonåringen.

25 GB – Passar den som vill streama film på lite längre resor varje dag och använder mobilen till det mesta.

75 GB – Till tonåringen som vill vara uppkopplad alltid, surfa, streama och TikTok får aldrig vara nerkopplad.

Nej, du ser inte specifikt hur mycket av 24h obegränsad data du förbrukar, bara att din totala förbrukning har ökat. Du kommer även se att ingenting har förbrukats från din surfpott under tiden du haft 24h obegränsat aktiv!

Nej, det är inte möjligt att välja något eget nummer utöver de nio du får som alternativ på ordersidan, om det inte är ett nummer du redan äger hos en annan operatör. I det fallet kan du välja att flytta med ditt nummer till oss genom en nummerflytt.

Hej, det är vi. Vimla.

Mobiloperatören som föddes online. Som inte tycker att vi ska dra några fåniga gränser för vad som ska få kallas verklighet och på riktigt. IRL och www, vi älskar er all the same. Med Vimla får du därför fri tillgång till nätets alla underliga underverk, och kan bada i fria mess och samtal. Dessutom skänker vi en del av vinsten till välgörenhet. Hörde vi bye bye offline? Beställ ditt studentabonnemang nu!