75% på barnabonnemang!

Just nu har vi 75% på alla abonnemang i tre månader. Välj och vraka mellan flera olika surfnivåer. Skaffa samma abonnemang som Sveriges nöjdaste mobilkunder. Deal?

  • Noll bindningstid
  • Nöjdast kunder
  • Osurfad surf sparas
  • Fria samtal och mess

 

Erbjudandet gäller för dig som är förälder eller vårdnadshavare till ett barn som är under 18 år och som inte redan har Vimla t.o.m 18/6 2023. 

Du sparar din oanvända surf på din ordinarie månadspott hur länge du vill. Läs mer på vimla.se/sparadata.

 

Sveriges nöjdaste mobilkunder

Sveriges nöjdaste kunder!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI) senaste telekommätning står resultatet klart: Vimla har Sveriges nöjdaste mobilkunder!

Vi värderar våra användares upplevelser högt. Vimla hamnade i toppen efter en undersökning om bland annat flexibilitet och prisvärdhet. Det här innebär inte att vi nu kommer luta oss tillbaka och rulla tummarna. Det är inte the Vimla way! Vi kommer fortsätta kämpa för att bli bättre på det vi gör för att fortsätta vara Sveriges favoritoperatör 💚

Se mer statistik här!

En mobil till ditt barn? 

Kanske dags för den första telefonen? Eller kanske har ditt barns telefon gått i backen? Då kan vi nu erbjuda en second hand-telefon till superpris. Välj telefon och teckna valfritt abonnemang här, hör därefter av dig till oss på kampanj@vimla.se. Yay!

klimatsmart

 Nej, men du behöver ange ditt barns personnummer för att verifiera att barnet är under 18. Du som målsman behöver också ange ditt personnummer då det är du som ansvarar för abonnemanget. Kom även ihåg att ange en mail som du kommer åt för att kunna göra ändringar i abonnemanget. 

Det är inte möjligt att flytta ett familjeabonnemang till Vimla som en helhet, men det går självklart bra att istället flytta över alla nummer till oss separat. Alla abonnemang som beställs måste ha en egen unik mailadress registrerad för inloggning till Mitt Vimla, men självklart går det bra att även lägga till en separat faktureringsmail på varje abonnemang så att betalningarna kan skötas från ett och samma ställe. 

Tänk även på att alla nummer på ett familjeabonnamang är registrerade på samma personnummer hos den nuvarande operatören. Om något nummer ska flyttas till ett annat personnummer hos oss behöver ni göra beställningen i den nya ägarens uppgifter, och därefter signera den digitala fullmakten som vi skickar till er.

Kom ihåg att även tipsa varandra inom familjen, så får ni 10kr rabatt vardera för varje nytt abonnemang ni beställer!

Självklart kan du välja att flytta med ditt nuvarande nummer till oss! För att din nummerflytt ska kunna godkännas så finns det några saker du behöver kontrollera innan du gör din beställning hos oss. Läs allt om hur du går tillväga både innan, under och efter beställningen för att få till en lyckad nummerflytt, i vår nummerflyttsguide.

Nej, vi lämnar aldrig ut någon information till nummerupplysningstjänster som hitta.se, Eniro med flera. Om du vill lägga till dina uppgifter där kan du självklart gå in och registrera dem själv eller kontakta oss.  

Det beror på hur mycket du vill surfa, men här är några tumregler:

1 GB – Perfekt som första abonnemang, där samtalen och sms:en är det viktigaste så du kan hålla kontakten på väg hem eller hos kompisarna.

8 GB –  Passar när surfen och olika sociala medier har fått ta lite plats i ditt barns vardag.  

12 GB – Perfekt när TikTok och Youtube är viktigt men inte räcker i oändligheten.

18 GB – Tonåringen som behöver surf men inte ska kunna göra de hela tiden. En bra ram för vardagssurf för tonåringen.

25 GB – Passar den som vill streama film på lite längre resor varje dag och använder mobilen till det mesta.

75 GB – Till tonåringen som vill vara uppkopplad alltid, surfa, streama och TikTok får aldrig vara nerkopplad.

Nej, du ser inte specifikt hur mycket av 24h obegränsad surf du förbrukar, bara att din totala förbrukning har ökat. Du kommer även se att ingenting har förbrukats från din surfpott under tiden du haft 24h obegränsat aktiv!

Nej, det är inte möjligt att välja något eget nummer utöver de nio du får som alternativ på ordersidan, om det inte är ett nummer du redan äger hos en annan operatör. I det fallet kan du välja att flytta med ditt nummer till oss genom en nummerflytt.

Hej, det är vi. Vimla.

Mobiloperatören som föddes online. Som inte tycker att vi ska dra några fåniga gränser för vad som ska få kallas verklighet och på riktigt. IRL och www, vi älskar er all the same. Med Vimla får du därför fri tillgång till nätets alla underliga underverk, och kan bada i fria mess och samtal. Dessutom skänker vi en del av vinsten till välgörenhet. Hörde vi bye bye offline? Beställ ditt studentabonnemang nu!