Bye bye Offline

Vi lever våra liv på Internet. Surfandes längs evighets-scrollar, vandrandes på de högsta wifi-bergen och grävandes i de djupaste deep like-dalarna.

Vi går live för att leva.

Så varför vill så många dra gränser för vad som ska få kallas verklighet? IRL eller www, vad spelar det egentligen för roll?

Vi vet att livet pågår där vi lever det. Och med gig som livsbränsle är möjligheterna oändliga. För var slutar Internet?

Så ner med blicken i mobilen bums och gör livet större, roligare, snyggare och bättre.

Bye bye offline

Evigt liv (online)!

Allt lever på nätet. För alltid. Från din första rödögda fb-profilbild från 2008, till din senaste sökning på din söta tremänning. Läskigt säger vissa. FANTASTISKT säger vi. Därför gav vi några nyfikna själar möjligheten att bokstavligen leva för evigt på internet genom att ladda upp sitt DNA till nätet – närmare bestämt i blockchain! 

Vimla Unlocked

Vad gömmer sig i våra favoritpersoners sms-historik, spotifylistor, instaflöden och anteckningar? I Vimla Unlocked tar vi reda på det när kända profiler möts och obehindrat gräver i varandras mobiler! 

Koppla upp och koppla av!

 

Om du trodde att bästa sättet att koppla av var att koppla ner så ska du tänka om. Våra mobiltelefoner är faktiskt ett viktigt verktyg för avkoppling, som dessutom får oss att känna oss mindre ensamma. Speciellt bland unga vuxna. Det visade en undersökning vi gjort om svenskars relation till sina mobiltelefoner.

Klicka nedan och läs mer om vår undersökning.