Varför ska du välja Vimla?

Velar du? Ingen fara. Vimla är mobiloperatören som föddes online. Mobiloperatören som inte tycker att vi ska behöva dra fåniga gränser för vad som ska få kallas verklighet och på riktigt. IRL och www, vi älskar er all the same. Här har vi listat alla fördelar som du behöver veta. Scrolla på och få reda på mer!

Sveriges nöjdaste kunder!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI) senaste telekommätning står resultatet klart: Vimla har Sveriges nöjdaste mobilkunder!

Vi värderar våra användares upplevelser högt. Vimla hamnade i toppen efter en undersökning om bland annat flexibilitet och prisvärdhet. Det här innebär inte att vi nu kommer luta oss tillbaka och rulla tummarna. Det är inte the Vimla way! Vi kommer fortsätta kämpa för att bli bättre på det vi gör för att fortsätta vara Sveriges favoritoperatör 💚

Se mer statistik här!
Sveriges nöjdaste mobilkunder
Hero image

Årets Operatör 2017, 2018, 2019, 2020, 2021

Hurra! Tack vare våra fina användare vann vi Årets Operatör för femte året i rad på Telekomgalan 2022 ❤️

Full fräs-hastighet med Telenors nät!

Med hjälp av täckningskartan kan du ta reda på om du kan förvänta dig bastäckning, god täckning eller mycket god täckning för 2G, 3G och 4G, i det område där du planerar att använda ditt abonnemang. Under kartan finns förklaringar på vad de olika nivåerna innebär.

Tjäna på att tipsa!

Hjälper du oss så hjälper vi dig! Tipsar du någon om Vimla får du och den du tipsar 10 kronor rabatt på månadsavgiften. Tipsar du tillräckligt många kan du sänka din månadskostnad till noll, null, nada i månaden.

När du ringer med Vimla delar du med dig

Vimla bryr sig inte bara om att du ska ha en fantastisk uppkoppling, vi vill också hjälpas åt att göra vår planet bättre. Därför skänker vi en del av vår vinst till bra ändamål.

Ladda ner vår app!

I vår app kan du byta surfnivå eller köpa ännu mera surf. Du kan även hålla full koll på ditt abonnemang genom att betala räkningargöra inställningar och säga upp ditt abonnemang.