Hero image

Årets Operatör 2017, 2018, 2019, 2020, 2021

Hurra! Tack vare våra fina användare vann vi Årets Operatör för femte året i rad på Telekomgalan 2022 ❤️

Sveriges nöjdaste kunder!

Äntligen kan vi dela resultatet av Svenskt Kvalitetsindex (SKI) telekommätning och nöjdast mobilkunder har Vimla.

Vi är OTROLIGT glada och stolta över detta, och det hade knappast gått utan er – våra bästa användare 🙏 😭 Det här innebär inte att vi nu kommer luta oss tillbaka och rulla tummarna. Det är inte the Vimla way! Vi kommer fortsätta kämpa för att bli bättre på det vi gör för att fortsätta vara Sveriges favoritoperatör 💚

Full fräs-hastighet med Telenors nät!

Med hjälp av täckningskartan kan du ta reda på om du kan förvänta dig bastäckning, god täckning eller mycket god täckning för 2G, 3G och 4G, i det område där du planerar att använda ditt abonnemang. Under kartan finns förklaringar på vad de olika nivåerna innebär.

När du ringer med Vimla delar du med dig

Vimla bryr sig inte bara om att du ska ha en fantastisk uppkoppling, vi vill också hjälpas åt att göra vår planet bättre. Därför skänker vi en del av våran vinst till bra ändamål några gånger per år.

Rabatt när du tipsar!

Hjälper du oss att bli fler så hjälper vi dig med din månadskostnad. Tipsar du någon om Vimla får du och den du tipsar 10 kronor rabatt på månadsavgiften.

Vimla Filter stoppar samtal du inte vill ha

Vissa vill man bara inte snacka med, och det är helt okej. Med Vimla Filter väljer du vilka kontakter som alltid får ringa. Alla andra samtal blir pushnotiser du kan ringa upp när och om du vill. SIMsalabim!