Hero image

Vi gillar att göra nya saker

Och tillsammans med våra användare har vi skapat något ganska så fantastiskt! En helt ny teknisk plattform med mer än bara surf, mess och samtal. Vi kallar den Vimla 2.0, där du med Vimla får en ännu bättre användarupplevelse och nya häftiga funktioner.

Det här är Vimla 2.0

Bara bra samtal med Filter

Farväl alla främlingar som stör i scrollandet! En ny funktion med Vimla 2.0 är Vimla Filter, appen där du själv väljer vilka som får ringa dig. Alla som du filtrerat bort omvandlas till pushnotiser med namn, så att du kan ringa upp när det passar dig.

Appen går att ladda ner i App Store och Google Play så fort du har bytt till ett Vimla 2.0-SIM.

 

Hero image

Årets operatör (igen)

Hurra! För andra året i rad röstade våra användare fram oss till Årets operatör på Telekomgalan 2019.

Tillsammans med våra användare gör vi världen lite bättre

Vi vill bidra till en bättre värld på alla sätt vi kan. Därför går en del av vinsten till välgörande ändamål och i Vimla-valet bestämmer du hur potten ska fördelas.

Bra hjälp när du behöver den

Vi har en support som bryr sig. På riktigt! Vi vill ha glada användare, det gör det mycket roligare att gå till jobbet. Därför lägger vi stor vikt att finnas tillgängliga och hela tiden bygga om och fixa så att tjänsten blir bättre, enklare och tydligare.

Wanna join?

Oh happy days! We are always open to welcome new faces into our team. See our current vacancies or read more about us by clicking the link below.